Du er her

MOTORER

90 års erfaring med motorer

Motorafdelingen rådgiver i valg af ny motor til både større og mindre fartøjer. Vi forhandler mange forskellige mærker, og vi kan nu prale af hele 90 års erfaring i arbejde med skibsmotorer.

Værkstedets mekanikere opdaterer løbende deres uddannelse som marinemekanikere med deltagelse i kurser 3-4 uger om året. Der sker hele tiden nyt indenfor marinemotorer og megen fejlsøgning foregår idag via bærbar PC.

Brdr. Petersen har været autoriseret Volvo Penta forhandler siden sidst i 80’erne.

Motorer

Din motor skal være i orden og starte hver gang - også når du har allermest brug for den. Vi er eksperter i alt indenfor sikkerhed og maskineri til søs fra mindre fritidsbåde til større erhvervsfartøjer. Vi forhandler og servicerer de fleste anerkendte motorer. Kontakt os for et godt tilbud.

Oplægnings- og søsætningsguide

Volvo Penta har udgivet denne udmærkede lille guide om ting du bør være opmærksom på ved søsætning om foråret og ved oplægning for vinteren. Guiden er god både for dig med en Volvo Penta motor og for dig med en anden bådmotor. Derudover har de sammensat en række brugbare tips, som du også finder herunder.

Klik på billederne nedenunder. Husk: Du er altid velkommen til at spørge os til råds.

motorer                       

Ny motor til din båd?

Brdr. Petersen hjælper dig med at finde frem til den helt rigtige motor. Få inspiration i brochurerne herunder:

  Volvo Penta brochurer 

  c6579dddf15b98dd4e3fc52b4224f253 1       Volvo Penta   

 

Hvilken motor passer til din båd ?

Volvo Penta er førende producent af motorsystemer til maritimt brug, såvel til lystbåde som til erhversbåde med et motorprogram fra 10 til 2000 hk. En ny motor kan ændre din sejlglæde totalt, uden du behøver at udskifte din båd. Det er ingen overdrivelse at sige, at en ny motor giver din båd et nyt liv. Komforten og sejlegenskaberne forbedres, manøvreringen bliver nemmere og bådens værdi stiger. De nye Volvo Penta motorer er også langt mere brændstoføkonomiske. Volvo Penta Engine Configurator er beregnet til at hjælpe dig med at finde de bedst passende Volvo Penta motorer til dine behov. Din båds aktuelle ydelse kan variere, afhængigt af flere faktorer som f.eks. tilstanden på skroget, last og valg af propeller. Du skal betragte kalkulationerne fra Volvo Penta Engine Configurator som omtrentlige værdier. Ring til Brdr. Petersen vedrørende dine specifikke motorbehov. Find din motor