Du er her

Volvo Penta

Hvorfor vælge en Volvo Penta motor?

Volvo Penta er en af verdens førende producenter af bådmotorer og kendt for at producere pålidelige, brændstofsøkonomiske motorer af høj kvalitet. Volvo Penta har et stort servicenet og er derfor både et sikkert og økonomisk valg, hvad enten det gælder køb af motor til en fritidsbåd eller erhvervsbåd.

Brdr. Petersens Maskinfabrik har været Volvo Penta forhandler siden sidst i 1980’erne, og vi har derfor stor erfaring med reparation og servicering af din motor samt rådgivning ved køb af en ny. Vi kan også hjælpe med at vejlede dig om hvilken type motor, der passer bedst til dig og din båd.

Sådan vedligeholder du din bådmotor

Der er mange ting, du kan gøre for at passe godt på din motor, især når du tager din båd op for vinteren og søsætter den igen om foråret. Volvo Penta har lavet en hel guide til, hvad man bør være opmærksom på, og selvom du har en bådmotor fra en anden producent, kan du sagtens bruge de små tips.

Bl.a. bør du huske følgende:

  • At skifte olie og oliefilter
  • At konservere søvandssystemet, når du tager båden op for vinteren
  • At kontrollere / skifte impeller i søvandspumpen
  • At efterse kølevandsslanger og udstødningsslanger for skader
  • At kontrollere / opstramme drivremme
  • At skifte brændstoffiltre

Du finder hele guiden her

Læs mere om vores Volvo Penta reservedele.

90 års erfaring med servicering af motorer

Brdr. Petersen kan tilbyde autoriseret Volvo Penta service af din bådmotor. Har du en bådmotor fra en anden producent kan vi også tilbyde reparation og service af den. Vi har i 90 år arbejdet med bådmotorer, og vi har derfor mange års erfaring med både service og reparation samt med at vejlede bådejere omkring, hvilken type motor de bør købe til deres fartøj. Vores marinemekanikere holder sig løbende orienterede inden for marinemotorer og deltager ofte i kurser for at dygtiggøre sig.

Har du spørgsmål omkring service af din motor eller brug for vejledning, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer 4830 0136. Du kan også bestille service direkte hos os her på hjemmesiden