Du er her

Svejsning

Har du brug for at få svejset noget, så kan Brdr. Petersens Maskinfabrik hjælpe dig med din smedeopgave

Brdr. Petersens Maskinfabrik er specialiserede inden for skibs reparationer og maritim service. Vi er en familieejet virksomhed, der er startet af brødrene Carl og Ferdinand Petersen i 1922 på Gilleleje Havn. Vi har over 90 års erfaring og kan lave al slags svejsning lige fra skibsskrog til altaner.

 

Hos Brdr. Petersens Maskinfabrik laver vi al slags svejsning på vores smedeværksted i Gilleleje

Hos Brdr. Petersens Maskinfabrik kan vi hjælpe dig med al slags svejsning, hvad end det er svejsearbejde inden for skibsfart, en ståltrappe, rørinstallationer eller stålinventar til fødevarebranchen. De ansatte hos Brdr. Petersens Maskinfabrik har været tilknyttet virksomheden i årevis og har stor erfaring inden for området, så de kan udføre en masse forskellige svejseopgaver – fx svejsning i aluminium eller svejsning i rustfrit stål. Desuden bliver vores medarbejdere løbende uddannede, og de er derfor altid opdaterede på det nyeste inden for fagområdet. Vi har følgende certifikater på vores smedeværksted:

  • Certificerede svejsere til MIG-svejsning, MAG-svejsning og TIG-svejsning
  • Certificeret til elektrodesvejsning af stål, rustfrit stål og aluminium
  • EU-certificeret til svejsning i bærende dele i henhold til standarden EN1090-1:2009+A1:2011, (DS-EN 1090 - 1:2009+A1:2012)
  • Klip og buk af plader i aluminium, jern, rustfrit stål m.m.

 

Vores mangeårige erfaring og kompetencer betyder, at du altid får god kvalitet, godt håndværk og høj professionalisme

Brdr. Petersens Makinfabrik har mange års erfaring inden for smedearbejde, og vi ved, hvad vi laver - uanset om det er alu svejsning eller svejsning i rustfrit stål. I vores smedeværksted på Gilleleje Havn har vi specialiseret os i svejsning. Gennem årene har vi blandt andet fremstillet forskelligartede spil med afsæt i kundens ønsker og behov:

  • Trawlspil til fiskekuttere
  • Ankerspil
  • Taljespil
  • Nettromler
  • Specialspil til bl.a. byggeriet af Storebæltsbroen og bekæmpelse af olieforurening

Vi kan også sagtens hjælpe dig med din svejseopgave, uanset om det er spil til andre formål end de ovennævnte, eller hvis det er noget helt tredje, du skal have lavet.

Du kan se, hvornår vores smedeværksted er åbent her.

 

Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig med din smedeopgave

Hos Brdr. Petersens Maskinfabrik har vi over 90 års erfaring inden for svejsning, så går du op i god kvalitet, godt håndværk og høj professionalisme, er vi det sikre valg til at varetage dit svejse arbejde. Er du i tvivl om, hvad din opgave kræver og har brug for rådgivning, så er du altid velkommen til at komme forbi vores smedeværksted på Gilleleje Havn, eller du kan kontakte os på tlf. 48 30 01 36 for en uforpligtende samtale om dine svejseopgaver.