Du er her

Stålkonstruktioner

Vi laver stålkonstruktioner af enhver art

Har du brug for at få lavet rørinstallationer, altaner, trapper, smedearbejde på et skib eller en helt anden form for stålkonstruktion, så har vi smedeværkstedet og kompetencerne til det. Med vores store erfaring inden for smedearbejde og stålkonstruktioner kan vi lave næsten alt inden for både standard- og specialkonstruktioner.

Vi leverer det bedste smedearbejde

Hos Brdr. Petersens Maskinfabrik har vi fokus på kvalitet og professionalisme i alt, hvad vi foretager os. For at kunne levere det bedste smedearbejde og stålkonstruktioner bliver vores medarbejdere derfor løbende efteruddannet. Derudover har vores smedeværksted følgende certificeringer:

  • Certificerede svejsere til MIG-svejsning, MAG-svejsning og TIG-svejsning
  • Certificeret til elektrodesvejsning af stål, rustfrit stål og aluminium
  • EU-certificeret til svejsning i bærende dele i henhold til standarden EN1090-1:2009+A1:2011, (DS-EN 1090 - 1:2009+A1:2012). Se certifikatet her.
  • Vi udfører klip og buk af plader i aluminium, jern, rustfrit stål med mere

Med vores mange års erfaring, dygtige medarbejdere samt certificeringer kan vores smedeværksted lave den stålkonstruktion, du har brug for. Vi kan klare alt fra trapper, altaner samt spær og vi sørger altid for en professionel stålkonstruktion, som lever op til dit behov og forventninger.

Læs mere om vores smedeværksted her

Professionelt og specialiseret smedearbejde

Gennem årene har vi specialiseret os i at fremstille spil efter kundens ønsker, såsom trawlspil til fiskekuttere, taljespil, ankerspil og nettromler. Siden 1925, da vores smedeværksted konstruerede det første spil, har vi specialiseret os i at skræddersy spil af forskellig art for vores kunder. Derudover har vi fremstillet inventar til fødevarebranchen, lavet rørinstallationer til DSB’s centralværksted i København og meget andet. Vi kan derfor levere den standard- eller specialkonstruktion, som du har brug for.

Vi har mange eksempler på opgaver vi har løst i godt samarbejde med vores kunder. Du kan se eksempler på opgaver inden for marine- og smedearbejde her.

Brdr. Petersens Maskinfabrik

Brdr. Petersens Maskinfabrik er en familieejet virksomhed med mere end 90 års erfaring. Vi har specialiseret os inden for skibsfart og det maritime og er certificeret af Søfartsstyrelsen. Vi lægger vægt på fleksibilitet og god service og kan derfor tilbyde professionelle stålkonstruktioner efter netop dine behov. Vi leverer nogle af de bedste stålkonstruktioner Sjælland og går aldrig på kompromis med noget.  

Er du usikker på, hvad din opgave kræver eller har du brug for rådgivning og vejledning, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe til os på telefonnummer 4830 0136. Du kan også udfylde vores kontaktformular – så ringer vi dig op hurtigst muligt.