Du er her

OLIE OG SMØRING

Brdr. Petersen’s Maskinfabrik Gilleleje A/S

Hos Brdr. Petersen’s Maskinfabrik er vi altid klar til at yde professionel rådgivning, når din båd trænger til en gang olie og smøring. Vi hjælper dig med at finde de helt rigtige produkter til din båds motor, og vi har mange års erfaring inden for det maritime. På vores maskinfabrik i Gilleleje kan vi klare mange former for opgaver, og vi servicerer motorer for både erhvervsfartøjer og lystbåde. Desuden kører vores servicevogn på det meste af Sjælland til både store og små opgaver, så din båd og motor altid kan blive efterset af os. Vi er altid klar til at hjælpe, og derfor kommer vi også ud til akutte problemer. 

Vi har et stort udvalg af produkter inden for olie og smøring 

Hvis du har brug for hjælp til at finde den helt rette olie og smøring til din båd, så er vi altid klar til at rådgive dig. Vi fører et stort udvalg af produkter til konkurrencedygtige priser, og vi er lagerførende af de fleste Volvo Penta- og Fuchs olier.

Når det kommer til motorer er Volvo Penta et af de førende mærker på verdensplan. Det er fortrukket af mange bådejere for dets kvalitet, pålidelighed, sikkerhed og hensyntagen til miljøet, da motorerne er meget brændstofsøkonomiske. Hos Brdr. Petersen’s Maskinfabrik har vi siden 1980’erne været autoriseret forhandler af Volvo Penta, og vi besidder derfor en stor viden om disse motorer. Hvis du har brug for råd og vejledning i, hvilke typer af olie eller smøring, du skal bruge til din motor, så kan vi altid hjælpe dig. Vi fører et bredt udvalg af Volvo Penta-olier, -smøremidler og –kølevæsker, og har vi ikke det, du søger på lager, så bestiller vi det hjem.

Husk at du bør skifte oliefilterene med jævne mellemrum, og vi er naturligvis klar til at vejlede dig i at vælge de helt rigtige filtre til din båd. Vi kan også tilbyde diverse klude- og fedtningsprodukter, så du kan holde din motor ren. Vi er autoriseret i mærkerne Mercury og Mercruiser, og vi kan servicere langt de fleste anerkendte motorer.

Du finder vores udvalg af olie og smøring her.

Eksperter i maritim service

Brdr. Petersen’s Maskinfabrik Gilleleje A/S blev stiftet af brødrene Carl og Ferdinand Petersen helt tilbage i 1922. Vi er derfor en gammel familiedrevet virksomhed, som altid har haft hjemme i Gilleleje Havn. Vores primære beskæftigelse har altid været inden for det maritime område, og hvor vi servicerer fiskerflåden, vedligeholder lods- og redningsbåde, og vi udfører rørarbejde for bl.a. Scandlines. Vores fabrik er autoriseret af søfartsstyrelsen, og vores medarbejdere udfører bl.a. certifikatsvejsning, isolationsattest, ultralydsmåling, trykprøvning af beholdere og tanke. Vi har stor ekspertise inden for motorer, og vores medarbejdere er årligt på kurser, så vi er opdateret med den nyeste viden, da teknologien er i konstant udvikling. 

Har du brug for hjælp til olie og smøring? Så lad os hjælpe dig 

Hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med olie og smøring eller andet omkring din båd, så brug os som din sparringspartner. Vi yder altid en professionel vejledning, og vi tilbyder stor ekspertise inden for det maritime.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål, og du kan finde vores kontaktinformationer her.

 

 

For dig med Volvo Penta motor:

Bemærk! Du kan finde oplysninger om, hvor meget olie der skal fyldes på din Volvo Penta motor og/eller drevet, i kapitlet "Tekniske oplysninger" i instruktionsbogen. Hent en onlineudgave her.

* Hvis drevet er fremstillet før 1986 sammen med motorer i 30- eller 40-serien, og der tidligere har været anvendt motorolie til drevet, bør du bruge den samme motorolie også fremover. Se altid de særlige oplysninger om anbefalede smøremidler, der er indeholdt i instruktionsbogen.