Du er her

Mercury reservedele

Køb dine Mercury reservedele ved Brdr. Petersen’s Maskinfabrik

Mercury Marine er kendt for deres høje kvalitet inden for bådmotorer, som rækker langt udover det sædvanlige. Mercury bådmotorer er både miljøvenlige, energieffektive i kraft af deres lave brændstofforbrug samt slidstærke. Derudover har Mercury Marine også over 75 års erfaring som producent af motorer til både, hvilket er grunden til, at vi hos Brdr. Petersen’s Maskinfabrik trygt forhandler originale Mercury reservedele til din båd. Dette inkluderer naturligvis også Mercury motor reservedele samt Mercury påhængsmotor reservedele.

Brdr. Petersen’s Maskinfabrik forhandler originale Mercury reservedele til din båd

Hos Brdr. Petersen’s Maskinfabrik har vi mere end 90 års erfaring inden for maritim service. Vi stiller derfor også høje krav til både funktionalitet, kvalitet og sikkerhed. Derfor anbefaler vi også, at man udelukkende anvender originale reservedele til sin båd. Dette gælder selvfølgelig også både Mercury motor reservedele og Mercury påhængsmotor reservedele. Ved anvendelse af originale reservedele er det vores erfaring, at du vil opnå samme tilfredshed og tryghed, som du i forvejen oplever ved din Mercury motor.

Du opnår altså følgende fordele ved at vælge originale Mercury reservedele til din båd:

  • Bedre holdbarhed
  • Højere pålidelighed
  • Skræddersyede reservedele, der er designet til montering på motor og drev
  • Vedligeholdelse og optimering af dit Mercury produkt efter højeste kvalitetsstandard

Lad Brdr. Petersen’s Maskinfabrik vejlede dig i forhold til køb af Mercury reservedele

Vi ved, at udvalget af Mercury reservedele er stort, og derfor står vi hos Brdr. Petersen’s Maskinfabrik klar til at hjælpe dig. Flere af vores ansatte har været tilknyttet virksomheden i årtier samtidig med, at de hele tiden er blevet holdt ajour med fagområdets konstante udvikling. Dette, kombineret med en stor respekt for de gamle håndværkstraditioner, bidrager alt sammen til, at du kan få gode råd og kompetent vejledning hos os. Vi rådgiver dig både i forhold til køb af Mercury reservedele, ligesom vi også gerne rådgiver dig om, eller selv står for, reparationen af din båd eller motor.  

Hvis du er interesseret i Mercury påhængsmotor, kan du læse mere om dem her

Kontakt os og hør nærmere om, hvordan du kan få dine reservedele i dag

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi hos Brdr. Petersen’s kan hjælpe dig med Mercury reservedele? Eller har du brug for en anden form for hjælp til din båd eller motor, så kontakt os allerede i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Du kan enten ringe til os på tlf. 48 30 01 36 eller kontakte os på mail info@brdrpetersen.dk, hvorefter vi vender tilbage hurtigst muligt med kyndig vejledning og et godt tilbud.