Du er her

Mercury Marine

Skal Brdr. Petersens Maskinfabrik stå for din næste bådmotor?

Hos Brdr. Petersens Maskinfabrik har vi et stort udvalg af motorer til både. Vi forhandler blandt andet Mercury Marine, som udover at være højeffektiv med sine op til 300 heste, også er støjsvag. En Mercury Marine påhængsmotor er et kvalitetsprodukt ud over det sædvanlige.

 

En Mercury Marine motor giver sikkerhed på vandet

Mercury har mere end 75 års erfaring inden for motorer til både, og derfor har vi valgt at sælge deres kvalitetsprodukter. En Mercury bådmotor er slidstærk, miljøvenlig og med et lavt brændstofforbrug.

Hvis du er til fart på vandet, bør du investere i en Mercury Pro XS. Denne motor har færre omdrejninger end en almindelig motor, hvilket giver en mere kraftfuld præstation. Mercury kommer både som el-, benzin- og dieselmotor. 

Hvis du derimod er til en hyggelig sejltur, har vi i vores Mercury sortiment også motorer, der passer til en fisketur eller en havnetur, hvor du kan nyde det friske havvejr.

 

Har du brug for vedligeholdelse af din motor?

Alle Mercury produkter bliver testet grundigt, inden de bliver lanceret på markedet. Dette gør, at alle produkter er omhyggeligt tjekket for eventuelle småfejl, så du kan få den bedste oplevelse med din motor. Det er dog stadig vigtigt at vedligeholde sin bådmotor Mercury for at forlænge dens levetid mest muligt.

Derfor tilbyder vi hos Brdr. Petersens Maskinfabrik at servicere din Mercury Marine eller anden bådmotor, hvis du skulle have brug for det. Vores dygtige mekanikere kan hjælpe dig på vores værksted i Gilleleje eller rykke ud til dig på det meste af Sjælland. Vi tilstræber at opfylde vores kunders individuelle behov, og vi er sikre på, vi også kan hjælpe dig.

Hos Brdr. Petersens Maskinfabrik tilbyder vi blandt andet at:

  • Servicere din motor
  • Vedligeholde din motor
  • Rykke ud til dig, hvis uheldet er ude
  • Vedligeholde lystbåde og erhvervsbåde
  • Servicere lystbåde og erhvervsbåde

Vi oplever mange typer af opgaver inden for reparation og vedligeholdelse af både. Det gør os til en kompetent samarbejdspartner, når du skal have ordnet din båd.

Læs mere om vores bådreparationer her.

 

Kontakt Brdr. Petersens Maskinfabrik for mere information om Mercury Marine

Hvis du vil have mere information om vores Mercury motor eller nogle af vores andre produkter, står vores medarbejdere klar til at hjælpe. Vi er specialister i både reparation og vedligeholdelse af din nuværende motor, men også eksperter inden for valg af en ny motor til din båd. Vi kan træffes på tlf. 48 30 01 36 eller på mail info@brdrpetersen.dk.