Du er her

Maskinværksted Sjælland

Vi løser din opgave inden for det maritime 

Hvis du leder efter et maskinværksted til at løse dine opgaver inden for skibsfart, som for eksempel smede- eller elektronikarbejde, køb og service af motorer eller hydraulikslanger, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Brdr. Petersen’s Maskinfabrik er eksperter i løsninger indenfor maritim service. Du finder vores maskinfabrik på Gilleleje Havn, men vi har også kørende servicevogne på Sjælland. Vi kan altså komme ud til dig i forbindelse med påsætninger, service, reparationer eller lignende.

 

Maskinværksted Sjælland - Vi udfører mange typer opgaver

Vi er vant til at arbejde med en lang række forskellige opgaver, og står også klar til at tage imod din. Vi udfører service m.m. for både erhverv, det offentlige og lystbåde, og arbejder både til lands og på vandet.

Vi laver både nyinstallationer, reparationer og løbende service. I fællesskab med dig finder vi ud af, hvad dit behov er og hvordan vi får det løst bedst muligt. Du vil altid få god service hos os.

Vores services omfatter blandt andet:

 

Vejledning af motorvalg

Det kan være svært at overskue markedet for skibsmotorer og finde ud af, hvilken du har brug for til din båd, hvad end det er en privat lystbåd eller et erhvervsskib. Vi har stor ekspertise på området, og kan vejlede dig til den rigtige motor. På den måde kan du være sikker på, at du får god kvalitet og sikkerhed på havet. Hos os finder du for eksempel et stort udvalg af Volvo Penta motorer og reservedele til båd eller skib. Værkstedet er autoriseret Volvo Penta forhandler, så vi har godt kendskab til de forskellige motorer og kan give dig god vejledning.

 

Vi har høj kvalitet og mange års ekspertise

Firmaet Brdr. Petersen’s Maskinfabrik startede helt tilbage i 1922, og vi har derfor næsten 100 års erfaring inden for maritimt arbejde. Vi ved, at sikkerheden er vigtig til søs, og derfor arbejder vi naturligvis med stort fokus på sikkerhed og professionalisme, så du kan føle dig helt tryg på havet.

 

Kontakt os i dag, så kommer vi hurtigt i gang med din opgave

Søger du maskinværksted Sjælland? Så er vi det rette valg.

For at give dig den bedste service, er vi fleksible. Hvis du står med en akut opgave, står vi klar til at løse den, så du hurtigt kan komme videre.

Har du en specialopgave, du gerne vil have lavet, så kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for dig. Det gælder også hvis du har brug for vejledning eller ønsker et uforpligtende tilbud.

Find vores kontaktoplysninger her. 

Ved du allerede, at du har brug for service? Så bestil service her.