Du er her

Marine service

Vi ved, hvor vigtigt det er med kyndig maritim service og vejledning 

Hvis du sejler ofte, ved du, hvor altafgørende det er, at dit fartøj er sejldygtigt. Det kan vække irritation og i værste fald have store konsekvenser, hvis du ikke løbende sørger for at få dit fartøj repareret og vedligeholdt. Brdr. Petersen’s marine service dækker over et bredt spektrum af reparationer og installationer på mange forskellige fartøjer, lige fra lystbåde til større erhvervsfartøjer.

 

Marine service efter dit behov og ønsker

På vores værksted på Gilleleje Havn, har vi i årenes løb arbejdet med mange forskellige opgaver vedrørende marine service. Opgaverne har varieret bredt og omfattet alt lige fra service af fiskeflåden, hjælp og assistance til lystbåde, vedligeholdelse af lods- og redningsbåde samt større opgaver på færger. Vi har hos Brdr. Petersen’s Maskinfabrik derfor udført mange forskellige former for marineservice på mange forskellige fartøjer, små som store.

Uanset hvilket fartøj du er i besiddelse af, får du her et overblik over, hvordan vi kan hjælpe dig:

  • Salg og service af motor
  • Salg og skift af olie og smøring
  • Levere, installere og servicere skibselektronik
  • Reparationer
  • Diverse stål- og svejsearbejde
  • Special bestillinger – fx ankerspil eller hydraulikslanger

Du kan læse mere om reparation og service af bådmotor her.

 

Hos Brdr. Petersen’s Maskinfabrik har vi mere end 90 års erfaring med marine service

Med mere end 90 års erfaring kan vi garantere kvalitet, uanset om det drejer sig om rådgivning omkring reservedele, eller om vi skal udføre service på dit fartøj. Vi kan give dig denne garanti, fordi vores virksomhed har udviklet sig sammen med vores dygtige medarbejdere. Vi stiller høje krav til vores medarbejdere og deres kompetencer, ligesom vi løbende sørger for, at de opkvalificeres og opdateres omkring den nyeste viden inden for branchen.

Her er tre gode grunde til at vælge Brdr. Petersen’s Maskinfabrik:

  • Vi har specialiseret os inden for skibsfart og marine service
  • Vores mekanikere efteruddannes løbende
  • Vi er certificeret af Søfartsstyrelsen

Du kan læse mere om vores maskinværksted, og hvilke faciliteter vi har på værkstedet, her.

 

Hos Brdr. Petersen’s Maskinfabrik er vi stolte af at kunne udbyde høj kvalitet, professionalisme og sikkerhed

Uanset hvilken form for marine service, du har behov for, så kan du være sikker på at, det er udført korrekt og omhyggeligt. Vi prioriterer, at vores medarbejdere hele tiden opdateres omkring den nyeste viden inden for den maritime branche, og at vores leverandører er i stand til at leve op til vores høje standarder. 

Har du spørgsmål til vores services, produkter eller andet, så tøv ikke med at kontakte os. Du finder vores kontaktinformationer her.