Du er her

Indenbordsmotor

Hos Brdr. Petersens Maskinfabrik har vi mange års erfaring, der gør os til en stærk samarbejdspartner

Hos Brdr. Petersens Maskinfabrik har vi siden 1922 beskæftiget os inden for det maritime. Vi forhandler blandt andet Volvo Penta motorer, som vi i mere end 30 år har været autoriseret forhandler af. Denne indenbordsmotor til både er et kvalitetsprodukt, der er sikker og økonomisk fornuftig i drift. Motoren anvendes såvel i fritidsbåde som i erhvervsfartøjer.

 

Skal vi stå for leveringen af din næste bådmotor?

Hos Brdr. Petersens Maskinfabrik har vi et stort kendskab til forskellige typer af motorer. Vi rådgiver og vejleder gerne om alle vores produkter herunder også vores indenbordsmotorer. Vi forhandler blandt andet Volvo Penta og Mercruiser. 

Der er mange fordele ved en indenbordsmotor som f.eks.:

  • Elektroniskstyret (både diesel og benzin)
  • Mindre larm fra motoren
  • Færre vibrationer
  • Lavere udstødningsemissioner
  • Bedre komfort

Det kan være svært at gennemskue, hvilke behov du har med hensyn til en motor, og hvilken der passer bedst til netop din båd. Vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning, så vi kan levere din næste indenbordsmotor.

 

Reparation af motorer

En båd og ikke mindst en motor kræver meget vedligeholdelse for at fungere optimalt. Derfor er vi hos Brdr. Petersens Maskinfabrik specialiserede i mange typer af opgaver, som forlænger din motors levetid. Vi kan hjælpe med forsikringsskader, vedligeholdelse, service, renovering samt reparation af bådmotorer indenbords. Derudover har vi et stort sortiment af reservedele til vores Volvo Penta motorer.

Vores virksomhed har mere end 90 års erfaring og kan med garanti også hjælpe med din motor, så du hurtigt kan komme på vandet igen. Vores mekanikere er klar til at rykke ud til dig, når uheldet er ude med f.eks. din indenbordsmotor diesel eller din indenbords elmotor til båd. Det eneste du skal gøre er, at bestille service hos Brdr. Petersens Maskinfabrik i Gilleleje. Vores servicevogn rykker også ud til det meste af Sjælland, hvis du skulle have brug for det.

Læs mere om vores bådreparation af motor her.

 

Kontakt os for mere information omkring din næste indenbordsmotor

Brdr. Petersens Maskinfabrik har mange års erfaring og er eksperter i maritim service. Har du spørgsmål om de indenbordsmotorer eller produkter vi forhandler, så er du altid velkommen til at give os et kald. Vi kan kontaktes på tlf. 48 30 01 36 eller på mail info@brdrpetersen.dk. Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe og rådgive dig med alt inden for motorer og reparationer af både.