Du er her

Hydraulikslanger

Vi fremstiller og udskifter hydraulikslanger, så du får en løsning der passer til dit behov

Mangler du hydraulikslanger, kan du kontakte Brdr. Petersen’s Maskinfabrik. Vi kan fremstille en slange der matcher den applikation du har, og som passer til dit behov. Vi tilbyder også at foretage udskiftning af hydraulikslanger i dit system, hvis der skulle være behov for det.

Vi hjælper med hydraulik slanger og andre komponenter i hydrauliksystemer

Hydraulik er en avanceret trykdrevet proces. Der indkapsles en væske, der består af olie. Trykket i væsken skaber kinetisk energi, der kan omdannes og bruges til fremdrift. Processen skaber et stort pres, på de materialer der bruges, og derfor er det vigtigt at benytte modstandsdygtige produkter i systemet, for at holde processen kørende. Vores hydraulikslanger er lavet af et kvalitetssikkert materiale, så det holder i mange år.

Vores hydraulikslanger er desuden godkendt af Det Norske Veritas, og lever derfor op til sikkerhedskravene.

Vi har stor erfaring indenfor hele den hydrauliske proces, og kan hjælpe i enhver situation

Hydraulisk styring på både, gør styring af båden lettere, og reducerer mængden af modstand. Hos Brdr. Petersens Maskinfabrik har vi et indgående kendskab til hydraulik og hydrauliske systemer. Vi kan derfor sikre dig et kvalitetsprodukt, der er tilpasset den løsning du skal bruge.

Herudover kan vi være behjælpelige med reparation eller fremstilling i andre dele af hydraulik anlæg. Vi kan blandt andet tilbyde vores faglighed indenfor følgende emner:

  • Hydraulikolie
  • Hydraulikpumper
  • Koblinger
  • Cylindere
  • Andre reservedele
  • Montering af hydraulisk styring

Har du brug for hjælp til noget vi ikke har skrevet på listen, kan vi sandsynligvis også hjælpe med det. Du kan altid kontakte os, så ser vi hvad vi kan gøre.

Kontakt os, hvis du har brug for en specialist i hydraulik

Vi er specialister i det maritime – vi har over 90 års erfaring på området. Vi beskæftiger os med servicering af fiskeflåder, assistance til enhver type båd, eller færge og meget mere indenfor det maritime.

Vi tilbyder både vores ekspertise i hydraulikslanger i det maritime, men også i andre typer af hydraulikanlæg, som f.eks. i lastbiler og entreprenørmaskiner. Desuden kan vi være behjælpelige med mange andre typer af hydraulikkomponenter.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om vores hydraulikslanger pris, fremstilling og udskiftning af hydraulikslanger, eller har andre spørgsmål der relaterer sig til hydraulik.

Vi kan kontaktes på telefon 48 30 01 36, eller på e-mail: info@brdrpetersen.dk