Du er her

Hvor meget motorolie skal du bruge til din båd?

Brdr. Petersen’s Maskinfabrik Gilleleje A/S kan give dig svaret på, hvor meget motorolie du skal bruge til din båds motor

Hos Brdr. Petersen’s Maskinfabrik har vi mange års erfaring med at hjælpe og rådgive vores kunder omkring olie og smøring af bådmotorer. Bådmotorer er forskellige, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige produkt til netop din motor.

 

Hvor meget motorolie? 

Hvor meget motorolie du skal bruge til din båds motor afhænger af mange forskellige ting, f.eks. mærke, type eller størrelse. Det er derfor vigtigt, at få den rigtige rådgivning.

Hos Brdr. Petersen’s Maskinfabrik kan vi, med vores mangeårige erfaring og kompetente medarbejdere, guide dig og give dig den bedste rådgivning til lige netop din motor. Du kan også altid få din båds motor efterset af Brdr. Petersen’s Maskinfabrik, da vores servicevogn kører ud til forskellige typer og størrelse opgaver på det meste af Sjælland.

 

De rigtige produkter inden for smøremidler og olie til din motor

Vi har ikke kun et stort udvalg af produkter – vi har dem også til meget konkurrencedygtige priser. Hos Brdr. Petersen’s Maskinfabrik lagerfører vi et bredt udvalg af:

 • Motorolier
 • Gearolier
 • Hydraulikolier
 • Smørefedt
 • Affedtning
 • Industrisæbe

 

Volvo Pentas olier er et af de førende på markedet – ikke mindst på grund af de meget brændstofsøkonomiske motorer, der tager hensyn til miljøet. Siden 1980’erne har Brdr. Petersen’s Maskinfabrik forhandlet Volvo Pentas produkter, og vi har derfor både god erfaring samt en stor viden om netop denne slags motorer. Hvis du søger gode råd til, hvilken eller hvor meget motorolie du skal bruge, så kan Brdr. Petersen’s Maskinfabrik med sin ekspertise inden for området altid hjælpe dig.

Du kan læse mere om vores udvalg af smøring og olier her.

 

Servicemindede og altid klar til at give den bedste rådgivning

Brdr. Petersen’s Maskinfabrik Gilleleje A/S blev stiftet tilbage i 1922 af de to brødre Ferdinand og Carl Petersen. Fabrikken er familiedrevet og har altid ligget præcis, hvor vi ligger nu, i Gilleleje havn. Vi har stor erfaring med den maritime industri, og er eksperter inden for den service, der kræves her. Nogle af de opgaver vi beskæftiger os med, kan f.eks. være:

 • Vedligeholdelse af rednings- og lodsbåde
 • Rørarbejde for større virksomheder
 • Certifikatsvejsning
 • Trykprøvning af beholdere på skibe
 • Tykkelsesmåling af skibe

Gennem årlige kurser bliver vores medarbejdere opdateret med den nyeste viden inden for motorer, hvor der er en konstant udvikling i teknologien.

Du kan læse mere om Brdr. Petersen’s Maskinfabrik her.

 

Har du brug for hjælp til, hvor meget motorolie du skal bruge til din både? Så står vi klar til at hjælpe dig 

Lad Brdr. Petersen’s Maskinfabrik Gilleleje A/S være din sparringspartner, hvis du har spørgsmål eller gerne vil have hjælp, når det handler om olie, smøremidler bådmotorer, eller en helt tredje ting. Brdr. Petersen’s Maskinfabrik står klar til at give dig hjælp og gode råd, til hvad end du måtte have spørgsmål omkring. Vi giver dig en professionel rådgivning, og du er altid velkommen til at kontakte os.

Du kan kontakte os her for yderligere spørgsmål.