Du er her

Fiskeri / Havnen

Brdr. Petersen`s kundekreds indenfor fiskeriet tæller hele Danmark, hvor mange kuttere igennem årene har fået kontakt til firmaet igennem bådenes sæsonophold i Gilleleje. Mange forskellige opgaver løses for både erhvervs- og lystfiskere.

Før 1991 måtte alle både over 80 tons søge til Holbæk eller Grenå for at komme på bedding. I 1991 fik Gilleleje Havn ny bedding og nu håndteres både helt op til 300 tons.

Spillet er hjertet i ophaleprocessen og blev konstrueret af Brdr. Petersen’s Maskinfabrik i tæt samarbejde med et hydraulikfirma. De hydrauliske sidestøtter på beddingsvognen er ligeledes udviklet og konstrueret af vores smede.

Havnen - et serviceorgan for bådejere.

Gilleleje Havn ejes af Gilleleje Havnelaug, som gennem årene har ydet en stor indsats for at tiltrække og ikke mindst bibeholde et godt og tidssvarende serviceudbud på havnen. Gilleleje Havn kan stadig i dag byde på eget isværk, sildesorteringsanlæg, fiskeauktion og filetfabrik. Det gør Gilleleje Havn til et yderst attraktiv sted at lande sine fisk.

Udover fangstfaciliteter er der bedding, maskinfabrik, skibsmaler og bådebygger. Dette gør at man kan tilbyde reparationer og vedligehold af fartøjerne indtil 300 tons.

 

Fiskekutter Lone                                                                           Ombygning af dykkerskib                                                                                                                                              

Fiskekutter "Lone" H45 af Gilleleje får nyt propelanlæg og gear.                                 Dykkerskib ombygges.

Her ses dysse og propel.  

                                                      .

Installering af motorer                                                                            2 mastet skonnert

Installering af 2 stk.nye Volvo Penta D13 motorer                                                           En 2 mastet skonnert på bedding.

i Danpilots Neptun.

 Fremstilling af skulp                                              Det færdige resultat     Fremstilling af bulp på "Hanne" H 10.                                                                     Det færdige resultat