Du er her

Bådreparation af motor

Professionel bådreparation af motor, service og vedligeholdelse

Som bådejer ved man, at der med tiden kan opstå større eller mindre skader på sin bådmotor, såvel i forbindelse med slitage, vedligeholdelse som uheld. Uanset, hvilken skade du har på din bådmotor, står Brdr. Petersens Maskinfabrik klar til at hjælpe. Med vores dygtige mekanikere og mere end 90 års erfaring med bådmotorer og reparation får vi hurtigt og sikkert din båd ud at sejle igen.

Vi klarer alt fra løbende vedligeholdelse til båd reparation af din motor

Når man ejer en båd kan der opstå mange forskellige skader. Hos Brdr. Petersens Maskinfabrik er vi specialiseret i bådmotorer og vores dygtige mekanikere kan klare alt fra forsikringsskader, vedligeholdelse, slitage, renovering samt reparation af bådmotorer. Som autoriseret Volvo Penta forhandler har vi stor specialviden inden for reparation og vedligeholde af Volvo Penta bådmotorer, men vi reparerer og servicerer også mange andre mærker og modeller. Vi kan derfor tilbyde vores kunder reparation af påhængsmotor og almindelige bådmotorer samt service og vedligeholdelse af både små og store lystbåde og erhvervsfartøjer.

​Du kan læse mere om vores bådmotor her.

Bådreparation og servicevogn

Når uheldet er ude og du har brug for en påhængsmotor reparation eller du blot skal have vedligeholdt eller serviceret din bådmotor, er vi ikke mere end et opkald væk. Vores servicevogne kører på størstedelen af Sjælland, du kan derfor nemt få besøg af os uanset opgave og størrelse. Vi sætter altid en ære i, at opfylde vores kunders individuelle behov og ønsker, samt være professionelle og fleksible i alt vores arbejde.

Læs mere om vores servicevogne her.

Brdr. Petersens Maskinfabrik

Vi har i mere end 90 år arbejdet med bådmotorer, og vi har derfor mange års erfaring med både service og reparation af bådmotor samt med at vejlede bådejere omkring, hvilken type motor de bør købe til deres fartøj. Vores marinemekanikere holder sig løbende orienterede inden for bådmotorer og deltager ofte i kurser for at dygtiggøre sig. Du vil derfor altid kunne få gode råd og vejledning, når du henvender dig hos Brdr. Petersens Maskinfabrik, uanset hvilken bådmotor du har, og hvilken reparation eller service du har brug for.

Kontakt os

Hvis du har brug for en bådreparation eller har spørgsmål til det eller noget helt andet, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer 48 30 01 36. Uden for vores åbningstid kan du kontakte os på vagttelefon 21 25 51 36. Vi står altid klar til at hjælpe.