Du er her

Bådmotor

Vi reparerer, servicerer og hjælper dig med at vælge din næste bådmotor

Brdr. Petersens Maskinfabrik har over 90 års erfaring med reparation af skibsmotorer. Derfor kan vi tilbyde en professionel rådgivning, service eller reparation af din bådmotor. Vejledning ved køb af en ny motor, hjælper vi også gerne med. Vi er eksperter inden for sikkerhed og maskineri til søs fra mindre fritidsbåde til større erhvervsfartøjer og vores kompetente personale står altid klar til at hjælpe dig og give gode råd.  

Få hjælp og rådgivning til dit valg af bådmotor

At finde den rigtige motor er ikke en nem opgave, men Brdr. Petersens Maskinfabrik kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige bådmotor eller bådmotor diesel. Med vores store erfaring og kyndige medarbejdere, som hele tiden holdes ajour med fagområdets udvikling og tendenser, kan vi rådgive dig i, hvilken motor, der passer bedst til dig og din båd. Vi står altid klar til at hjælpe med alle henvendelser og giver gerne et godt råd.  

Vi forhandler og reparerer alle mærker og modeller

Brdr. Petersens Maskinfabrik forhandler mange forskellige mærker og modeller og har siden 1980’erne været autoriseret forhandler af blandt andet Volvo Penta, Mercury og Mercruiser. Vi er især specialister inden for Volvo Penta, som er en af verdens førende producenter af motorer og kendt for deres kvalitet, sikkerhed og økonomiske drift. Volvo Penta er derfor en oplagt mulighed i forbindelse med din næste motor til båd, uanset om du er indehaver af en mindre fritidsbåd eller et større erhvervsfartøj. Med vores faglige viden og kvalifikationer, kan vi derfor professionelt hjælpe dig med at vælge og installere din næste bådmotor.

Du kan læse mere om Volvo Penta her.

Reparation og service af din båd og motor

Udover at hjælpe dig med at vælge din næste motor, kan Brdr. Petersens Maskinfabrik også hjælpe dig med at reparere, vedligeholde og servicere din nuværende motor. Vi kan klare mange former for opgaver og servicere de fleste motorer på lystbåde og erhvervsfartøjer. Vores servicevogne kører på det meste af Sjælland, så din båd og motor nemt kan få besøg af os. Vi er altid klar med værktøjskassen – også i akutte tilfælde.

Du kan bestille en tid til en reparation, eller få en servicemekaniker til at se på din båd her.

Ønsker du at vide mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller har du brug for et godt råd til valg af motor, bådmotor service og reparation, så kontakt os på telefon 48 30 01 36.