Du er her

Bådmekaniker

Har du problemer med din båd?

Uanset om du er lystbådssejler, erhvervssejler eller hvis du navigerer på hav eller sø som offentlig myndighed, så er vi din erfarne og kompetente bådmekaniker. Mere end 90 års erfaring inden for Maritim service gør os til specialister i reparation, service og optimering af din båd eller dit skib. Vi er opdaterede på nyeste teknikker og udstyr, og vi leverer den bedste service. Står du og har brug for hjælp eller vejledning til din båd eller dit skib, så er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.                                                  

Brdr. Petersens Maskinfabrik fører din båd i sikker havn

Når man bruger sin båd meget, vil der komme naturlig slitage. Har din båd brug for et eftersyn, leverer vi både reparation og service, så du hurtigt er tilbage på vandet igen. Det er ikke kun, når din båd volder problemer, at vi kan hjælpe dig. Går du med tanker om at lave forbedringer på din båd eller skib, kan du kontakte os for at høre mere om de muligheder, vi tilbyder. Derudover har vi også en række andre ydelser, som du oftest står og har brug for som bådejer. Vores service bådmotor kan blandt andet omfatte:

  • Olie og smøring
  • Vinterkonservering
  • Forårsklargøring
  • Skibselektronik
  • Div. smedearbejde.
  • Rep. af hydraulikslanger

Udover ovenstående services kan du altid ringe til vores vagttelefon, hvis uheldet skulle være ude. Vi sørger for at, du får den bedste hjælp og vejledning til at komme videre.

Vil du vide mere om vores services kan du læse meget mere på vores hjemmeside ved at klikke her.

Lystbådssejleren

Om du er typen, der bruger din lystbåd så ofte du kan, eller om du blot søsætter den ved særlige lejligheder, er det vigtigt for os, at vi kan tilbyde dig de bedste produkter på markedet til gode priser. Hos os kan du blandt andet finde forskellige typer af de bedste bådmotorer, og så er vi lagerførende i Volvo Penta-olier.

Uanset hvor ofte du er er ude med lystbåden, så er det vigtigt, at sikkerheden altid er i top, og her kan vi også hjælpe. Vi installerer og udfører radiosyn på vegne af Søfartsstyrelsen, sådan at du altid kan regne med udstyret, hvis du skulle komme i problemer, mens du er ude på vandet.

Når din båd er din levevej

Vi ved, hvad det vil sige, når båden er din levevej, derfor er det vigtigt for os, at vi altid leverer et stykke arbejde i højeste kvalitet, og at vi er i stand til at hjælpe dig med de behov, du netop står med. Hvad enten det handler om eftersyn af din båd, bådreparation, eller om du ønsker at få optimeret dit udstyr, for at gøre hverdagen lettere for dig selv, så er vi sikre på, at vi kan bidrage med en løsning. Blandt andet specialiserer vi os i hydraulisk styring, som øger styringsførligheden for dig og mindsker modstand. 

Lad os være din kompetente bådmekaniker

Vi er en stolt familievirksomhed, der beskæftiger os med Maritim service. Hos Brdr. Petersens Maskinfabrik finder du mere end bare én dygtig bådmekaniker, du finder også dygtige svejsere, serviceminded kontorpersonale og imødekommende indehavere, der altid er klar til at gøre deres bedste for, at du kan komme tilbage på vandet. Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os eller besøge vores hjemmeside, hvis du har spørgsmål. Du kan finde vores kontaktformular her.