Du er her

Ankerspil

Hos Brdr. Petersens Maskinfabrik har vi over 90 års erfaring inden for det maritime

Brdr. Petersens Maskinfabrik blev stiftet i 1922 på Gilleje Havn, og siden har vi sørget for god kvalitet, høj professionalisme samt sikkerhed til søs. Vores dygtige og kvalificerede medarbejdere har de nødvendige kompetencer, både når det gælder nye installationer og reparationer. Vores medarbejdere har været tilknyttet virksomheden i årtier, og de er ajour med branchens hastige udvikling, samtidig med at de holder de gamle håndværkstraditioner i live. Derudover er vi en del af et servicenetværk på Gilleleje Havn. Dette samarbejde gør, at vi kan udføre større komplekse opgaver inden for det maritime.

På maskinfabrikken går vi altid op i god service og fleksibilitet, og vi stiller hurtigt med værktøjskassen, hvis der opstår et akut tilfælde. Vi kan løse opgaver både på vand og land, og vores servicevogne kører over det meste af Sjælland.

 

Står du og mangler et elektrisk eller et hydraulisk ankerspil, så lad os hjælpe dig med at vælge det helt rigtige

Hos Brdr. Petersens Maskinfabrik kan vi både hjælpe dig med installation og reparation af dit nuværende ankerspil. Vi kan også hjælpe dig, hvis du står og skal købe et nyt ankerspil. Der er mange kriterier, der skal tages højde for ved udvælgelsen af det korrekte ankerspil, hvad end det er et elektrisk ankerspil eller et hydraulisk ankerspil. Uanset, hvilket ankerspil du er på udkig efter, så kan vi hos Brdr. Petersens Maskinfabrik altid hjælpe dig med at finde det helt rette til netop dit behov.

For installation eller reparation, kan du booke service online her.

 

Vi stiller strenge krav til kvalitet, funktion og sikkerhed

Hos Brdr. Petersens Maskinfabrik stiller vi strenge krav til alle de reservedele og tilbehør, vi forhandler. Det bliver godkendt med henblik på kvalitet, funktionalitet og sikkerhed. Vi anbefaler altid originalt tilbehør og reservedele, da det er din bedste garanti for tryghed og fuld tilfredshed.

Hos Brdr. Petersens Maskinfabrik har vi et stort udvalg af elektriske og hydrauliske ankerspil samt tilbehør til ankerspil, så uanset hvad du står og mangler af reservedele og tilbehør til din båd, så har vi det enten på lager eller kan skaffe det hjem til dig.

 

Kontakt Brdr. Petersens Maskinfabrik for rådgivning af ankerspil

Det kan være svært at gennemskue, hvilket ankerspil der dækker ens behov bedst. Du kan enten komme forbi vores butik på Gilleleje Havn, eller du kan kontakte os på tlf. 40 30 01 36, hvis du ønsker råd og vejledning omkring, hvilket ankerspil, der passer bedst til netop dit behov. Mangler du derimod hjælp til installation eller reparation af dit ankerspil, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.