Du er her

Persondatapolitik

Persondatapolitik for Brdr. Petersen.dk

Generelt

Denne politik om behandling af personoplysninger beskriver, hvorledes Brdr. Petersens

Maskinfabrik Gilleleje A/S indsamler og behandler oplysninger om dig som bruger af brdrpetersen.dk.

Denne persondatapolitik er beregnet til at hjælpe dig med at forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem og hvad vi gør med dem.

Dette er vigtigt, ikke kun for at sikre sikkerheden af dine personlige data men også for at sikre dig om, at Brdr. Petersen lever op til GDPR (persondatahedsforordningen).

 

Persondatapolitikken drejer sig om følgende domæne: brdrpetersen.dk

 

Data ansvarlig for denne hjemmeside er Brdr. Petersens Maskinfabrik Gilleleje A/S, cvr 74047912.

Carl Petersensvej 2, 3250 Gilleleje.

Tlf: +45 48300136

E-mail: info@brdrpetersen.dk

 

Om dig

Når du besøger brdrpetersen.dk, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af brdrpetersen.dk f.eks. hvilken browser du anvender, hvilke sider du besøger og din IP- adresse.

Desuden finder Brdr. Petersens Cookiepolitik anvendelse, når du bruger Brdr. Petersen.dk.

Udfylder du en kontaktformular med henblik på at kontakte os, indsamler vi ligeledes de indtastede

informationer om navn, telefonnr. og e-mailadresse.

Brdr. Petersen tilbyder visse hjemmesidefunktioner, tjenester, applikationer og værktøjer, som kun er tilgængelig via brug af de sporingsteknologier, som er nævnt ovenfor.

Du har altid mulighed for at blokere, slette eller deaktivere disse teknologier, hvis din browser, installerede applikation eller lignende teknologier tillader det.

Hvis du vælger at afvise cookies eller andre lignende teknologier, er det ikke sikkert, at du har mulighed for at anvende bestemte hjemmesidefunktioner, tjenester, applikationer eller værktøjer.

 

Data gemmes indtil du specifikt ønsker at få dem slettet. Såfremt data omhandler fremtidige eller eksisterende ordrer, gemmes de som minimum i 5 år

 

Formål

Formålet er, at kunne behandle din henvendelse.

Desuden vil vi gerne optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion, målrettet markedsføring

via f.eks. Google eller Facebook.

Oplysningerne overføres ikke til tredjelande uden for EU/EØS.

Oplysningerne gemmes til du beder os slette data i vores system.

 

Google Analytics.

Lige som de fleste hjemmesider bruger vi Google Analytics til at spore brugeradfærd.

Vi bruger disse data til at bestemme antallet af personer, som bruger vores hjemmeside, for bedre at kunne forstå, hvordan de finder og bruger vores hjemmeside og for at se deres rejse gennem hjemmesiden.

Vi kan tilgå besøgshistorikken via Google Analytics permanent, vi har valgt den ikke udløber.

Vi har anonymiseret din IP- adresse overfor Google, så du er anonym overfor Google, når du besøger

 vores hjemmeside.

 

Cookies

Vi behandler oplysninger indsamlet af cookies og andre teknologier som ikke-personlige oplysninger. I den udstrækning, at IP-adresser eller lignende identifikationer betragtes som personlige oplysninger i henhold til lokal lovgivning, behandler vi også disse identifikationer som personlige.

Vores Drupal hjemmeside bruger en række forskellige cookies – for mere information se Brdr. Petersen Cookiepolitik.

 

Dine rettigheder

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig og

til hvilket formål registreringen tjener.

Du er berettiget til at få korrigeret urigtige personoplysninger, vi har registreret om dig. Du opfordres til at rette henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.

 

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke.

I visse tilfælde har du ret til, at få alle eller visse personoplysninger slettet af os – hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen.

 

Kontakt os venligst, hvis du ønsker at anmode om adgang til dine personlige oplysninger, der er gemt i vores database, eller hvis du vil have dine personlige data ”slettet” fra vores database.

Vi sletter eller anonymiserer som udgangspunkt alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivningen er pålagt at skulle gemme, dog forbeholder vi os retten til at gemme oplysninger omkring indgåelse af samhandelsforhold, der kan være af betydning for opgavens udførelse samt efterfølgende fakturering.

 

Du har ret til at klage til Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger.