Du er her

OLIE OG SMØRING

Hos Brdr. Petersen er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde de rigtige produkter inden for olie og smøring til netop din båd. Vi er lagerførende i det fleste Volvo Penta-olier.

Volvo Penta-olier, -smøremidler og -kølevæsker indeholder mange beskyttende tilsætningsstoffer, der mindsker slitage, opsamler sod, slam og metalpartikler, neutraliserer syrer, indfanger vand og har konserverende egenskaber. De er også tilpasset de særlige krav, der stilles til motorer med lave emissioner.

Husk at skifte oliefilter med jævne mellemrum. Vi hjælper dig også med at finde de rigtige filtre til netop din båd. Vi lagerfører også diverse klude og af-fedtningsprodukter til at holde din motor ren.

Hos Brdr. Petersen er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde de rigtige produkter til netop din båd.

 

Har du brug for hjælp til olie- og filterskift står vores dygtige mekanikere på spring.

Produktliste - klik her

olie og smøring

For dig med Volvo Penta motor:

Bemærk! Du kan finde oplysninger om, hvor meget olie der skal fyldes på din Volvo Penta motor og/eller drevet, i kapitlet "Tekniske oplysninger" i instruktionsbogen. Hent en onlineudgave her.

* Hvis drevet er fremstillet før 1986 sammen med motorer i 30- eller 40-serien, og der tidligere har været anvendt motorolie til drevet, bør du bruge den samme motorolie også fremover. Se altid de særlige oplysninger om anbefalede smøremidler, der er indeholdt i instruktionsbogen.